Vilkår for bruk

Samtykke

Ved å bruke nettstedet aksepterer du våre vilkår for bruk. Vilkår for bruk er utformet for å formidle korrekt informasjon om nettstedet, samt opprettholde personvern.

Kjøp av linser på nett / ansvarsfraskrivelse

nettstedet fraskriver seg ansvar i forbindelse med kjøp og bruk av produkter omtalt på nettstedet. Vi er ikke tilbyder av produktene, og erstatter på ingen måte oppfordringene fra optiker eller annen spesialist. nettstedet er et nettsted hvor du finner nyttig informasjon om linser og kjøp av linser, og skal på ingen måte oppfattes som en erstatning for råd fra optiker eller annen spesialist.

Cookies

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen kan du følge denne linken.

Bruk av innhold fra nettstedet

Bruk av bilder tekster, design, og annet på denne siden er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres eller videreformidles uten tillatelse fra nettstedet. Ved enkelt brudd på dette vil fakturere for bruk av materiale. Ved grovt brudd på åndsverksloven vil forholdet politianmeldes.